Skip to content

Talent Dynamics - Mestring & Flow

Har du noen gang opplevd at ting fungerer optimalt i jobbsammenheng? Har du opplevd at du føler større verdi og får til bedre resultater fordi det du jobber med er inspirerende og givende? Da er det helt sikkert fordi du har opplevd å være i et «personlig flow». Personlig flow handler om å finne frem til der du fungerer best og opplever minst motstand, slik at tingene fungerer optimalt på alle nivåer. Med Talent Dynamics finner vi frem til hva som er dine foretrukne mekanismer og oppgaver for å mestre jobben best mulig.

Talent Dynamics er verdens mest anerkjente profilverktøy til å kartlegge hvordan mennesker finner deres personlige flow og tillit i jobben. På dette kurs vil vi hjelpe deg og ditt team til å se på hverandres styrker og kvaliteter, slik at dere sammen kan skape bedre resultater, mer motivasjon og høyere trivsel på jobben. Kartleggingen av hvordan du og de andre i teamet finner deres personlige flow vil hjelpe den enkelte til å forstå seg selv og teamet bedre, og dermed styrke samhandling og fellesforståelse. Dette dagskurset vil gi deg og ditt team helt nye ideer om hva som er lønnsomt for en bedrift. Talent Dynamics fungerer så vel i bedrifter som er ute av Flow, som velfungerende team hvor man ønsker å øke trivselen og motivasjonen ytterligere. Ønsker bedriften du jobber i å gå dypere inn i en teamutviklings prosess, så er dette kurset fundamentet for vårt to dagers teamutviklingskurs Team Flow Kollektiv Intelligens.

Du oppnår med Talent Dynamics – kurset:
Innsikt i din egen personlige flow-analyse
Forstå hvordan du finner større grad av flow og motivasjon i jobben
Innsikt i måten et team kan finne større tillit til hverandre
Forstå hvilke typer oppgaver som skaper stress situasjoner
Forståelse for andres fokus i jobbsammenheng
Innsikt i dine styrker og utfordringer på jobben

Målgruppe for tjenesten:
Ansatte i teams og organisasjoner, HR-ansatte og medarbeidere i institusjoner.

Tid:
4 eller 6 timer – kun på bestilling

Er du klar til å forandre livet ditt og skape din fremtid?

  Om oss

  Vi er et team av engasjerte mennesker som har som mål å forbedre andres liv gjennom våre undervisningstjenester, populære utdannelser og kurs.

  Våre tjenester er for private og bedrifter som søker utvikling og forandring for å sikre best mulige resultater på alle nivåer.

  Page Menu

  WordPress News

  Startups and Tech

  People and Leaders

  Social Follow

  Facebook

  Twitter

  Linkedin