Skip to content


NLP Trainers Training ®

Kompetansetreningsprogram i Karismatisk formidling & Undervisning

Har du et ønske om å være en dyktig karismatisk underviser, være flink på formidling og tilegne deg kunnskap i å undervise i NLP og kommunikasjon, så er denne utdanning for deg.

På denne unike og intensive trening som NLP-trener, vil du lære å utvikle og gi NLP-treninger selv. Etter å ha fått et internasjonalt anerkjent NLP trener sertifikat fra oss, kan du under supervisjon jobbe som en NLP trener, og med trening på et eksisterende institutt vil du føle deg kvalifisert til å utvikle dine egne kurs og utdanninger over tid.

I denne erfaringsbaserte treningen lærer du å tenke som trener, utvikle din undervisnings- og gruppebevissthet og skape en dypere innsikt og kompetanse i formidling av din NLP-kunnskap. Kunnskapen og erfaringen som du oppnår med denne utdanningen kan også brukes i mange andre sammenhenger hvor du skal undervise grupper, fasilitere prosesser eller drive med foredragsvirksomhet.

For å delta på NLP Trainers trening må du være offisielt sertifisert NLP Masterpractitoner. Om du har en NLP coachsertifisering i tillegg vil dette bare være et ekstra pluss for deg på grunn av at coachingen gir deg god trening i bruken av NLP i praksis.

Utdanningen er kvalitativt forankret, og sentrert omkring videre faglig utvikling av dine NLP kunnskaper, men samtidig også personlig utvikling gjennom selvledelse. Når vi arbeider med andre menneskers vekst må vi forstå oss på våre egne ubevisste adferdsmønstre, fordi dette fra tid til annen vil bli synlig for andre når du underviser. Derfor jobbes det målrettet i denne utdanningen med å forstå deg på din egen personlige fremtoning, og hvordan dette påvirker andre.

Vi vil jobbe mye med å fremstå som ekte, ærlig og autentisk, slik at vi for andre mennesker fremstår med integritet, selverkjennelse, og høyere Hvert institutt gir sin egen form til en NLP Trainers trening. Vi har valgt et 15-dagers praktisk kursopplegg fordelt med 3 x 5 dagers undervisning med en god blanding av teori og praktisk trening, 1 videobasert hjemmeoppgave, i tillegg til 1 x 60 minutter med personlig mentoring hvor du får personlig feedback på denne videobaserte hjemmeoppgave.

Eksamen finner sted på dag 14 og 15 etter treningsprogrammet på de 13 første dager er gjennomført.

Du får etter godkjent eksamen et internasjonalt anerkjent sertifikat, fra DeLozier Associates og Ethos Academy, som etterlever opprinnelige standarder fra NLP University i USA.

I løpet av denne treningen vil du lære ulike opplærings og presentasjonsferdigheter, få erfaring med å snakke for grupper, og lære å utvikle en NLP trening.
Fremfor alt vil du øve, oppleve og oppdage hvordan du kan bli en komplett trener. Den komplette treneren er en konsekvent trener som inspirerer elevene og fagmessig kan veilede dem utover deres personlige utfordringer og begrensninger mot nye muligheter. 

Et utvalg av de mange temaene som vil bli gjennomgått i opplæringen.

Grunnleggende prinsipper for NLP trening
Introduksjon til Connected Resonance Programmet (Core)
Treningsledelse i NLP
Tilstandskontroll og energiarbeid
Selvobservasjon & Selvledelse
Intervisjon & Feedback

Opplærings- og presentasjonsferdigheter
Presentasjonsstiler
Bruk av fysiologi, språk og tonalitet
Sceneankring
Gjøre demonstrasjoner
Bruk av metaforer (Milton modell)
Stille inngående spørsmål (Metamodel)
Å gjøre tiltak

Gruppedynamikk
Gruppeprosesser (4 faser) Grupperapport
Koble til ulike læringsstiler
Skape stemninger
Interne veiledede prosesser
Håndtere spørsmål Systemisk tenkning

Utvikle en NLP-opplæring
Opplæringsstrukturer
Strukturen av NLP Practitioner trening
Praktisk trening av teknikker og presentasjoner
Utformingen av treningsstedet

Treneridentitet
Talent Dynamics Flow Analyse som trener
Innsikt i deg selv som trener
Trenerens konsistens og tilstand
Hvordan tilby dine tjenester som trener

Hvem underviser og sertifiserer deg som NLP trainer?
Judith DeLozier er en av de opprinnelige utviklere av NLP og er i dag bedre kjent som moderen i utviklingen av NLP, som hun var med til å forme fra starten av, sammen med Robert Dilts og grunnleggerne Richard Bandler & John Grinder. Hun trener stadig den dag idag, som hovedtrener sammen med Robert Dilts på NLP University og deres utdanninger i California. Hun jobber også sammen med John Tolmie i Skandinavia om å sikre kvalitative NLP trener utdannelser internasjonalt og derfor er vi utrolig glade for å kunne presentere nettopp dette unike opplegg for deg her i Norden

John Tolmie er Master Trainer fra nettopp NLP University, og er den som underviser i pensum og vurderer og evaluerer eksamenene.
Ethos Academy som er selskapet til John Tolmie & DeLozier Associates International som er selskapet til Judith DeLozier sertifiserer deg som NLP Trener.

Er du nysgjerrig på om dette er for deg. Så ta kontakt med oss så får vi oss en god samtale om mulighetene. Velkommen.

  Praktisk informasjon

  Studie

  • Total studietid: 120 timer
   Hjemme studier: 20 timer
   Tid: 15 dager ( 3 x 5 dager)
  • Pris kr. 37.500,-  (pluss kr. 2500,- i sertifiseringsavgift)

   Ved påmelding før 15. mars kl 2359 får du hele 15% Early bird rabatt

  Sted & Dato

  • Halden, Norge
  • Kursdatoer 2024

   Modul 1:  Uke 36:  04-08. September 24
   Modul 2:  Uke 41:  09-13. Oktober 24
   Modul 3:  Uke 45:  06-10. November 24 

  Sertifiseringer

  Etter bestått prøve på slutten av utdanningen, vil du kunne sertifiseres som NLP Trainer.

  Kursholder

  Kursholder på NLP Trainers Training er John Tolmie. John er internasjonal sertifisert coach, NLP Master Trainer i Classic og New Code fra John Grinder. Han har undervist over 20000 mennesker på ulike nivåer i organisasjoner og har gitt mer enn 9000 individuelle NLP Coaching timer med klienter.

  Betingelser & Betalingsvilkår

  Ta kontakt med oss for nærmere betalingsbetingelser og muligheter. Vi har blant annet en avtale med Cresco om mulig betalingsutsettelse og avdragsordninger. Når du melder deg på vår utdanning betaler du et depositum for å sikre deg din plass på utdanningen. Denne refunderes ikke om du senere skulle melde deg av. Vanlige regler for angrefrist gjelder. Giro for innbetaling av resten av kursavgiften sendes deg på e-post og skal være innbetalt senest 4 uker før kursstart hvis ikke annet er avtalt. Vi gjør oppmerksom på at hele kursavgiften er bindende og må betales i sin helhet dersom du er påmeldt. Dette gjelder også om du etter påmelding er forhindret i å delta, og uavhengig av i hvilken grad de tilbudte tjenestene blir benyttet og om du ønsker å avlegge eksamen eller ikke. Du kan i stedet etter innbetaling av kursavgiften velge å overføre oppstarten av kurset til neste planlagte studiestart ved dokumentasjon av spesielle behov eller fremvisning av legeattest.

  Om Oss

  Vi er et team av engasjerte mennesker som har som mål å forbedre andres liv gjennom våre undervisningstjenester, populære utdannelser og kurs.

  Våre tjenester er for private og bedrifter som søker utvikling og forandring for å sikre best mulige resultater på alle nivåer.

  Sosiale Medier

  Facebook