Online Coaching

Få den hjelpen du trenger på nett

Har du et mål du gjerne vil oppnå, eller et problem du gjerne vil vekk fra, få hjelpen online.

Det er viktig å kunne å hjelp så rask som mulig og komme videre når ting virker fastlåst. Med Online coaching kan du sitte hjemme i trygge omgivelser og motta den ønskede veiledningen eller coaching helt uavhenging av hvor du befinner deg. Vi har nå gjennom flere år, med suksess, hjulpet et utall av mennesker til et bedre liv med online-coaching. Du bestiller tid ved å kontakte oss via: post@ethosacademy.no eller mobil: 41026027. Da har du mulighet til kort å forklare hva du ønsker hjelp til. Du overfører penger via Vipps, samtidig lager vi en konkret avtale om når vi skal ringe til deg via Skype/Facetime (varighet: 40 minutter). Online-coaching krever god internettforbindelse og Skype krever at du har en skype-konto (som er gratis å registrere).

Du oppnår med Online Coaching:

  • Få hjelpen online – hjemmefra

  • Indre, personlig vekst

  • Økologisk balanse i privatlivets interesser

  • Bearbeide problemer fra fortiden

  • Målsetting i forhold til fremtidens ønsker

  • Bedre selvfølelse og motivasjon

Målgruppe for tjenesten: Privat eller jobbrelatert

Tid: 40 min pr. sesjon. Kontakt oss via post@ethosacademy.no eller mobil: 41026027

Endre livet ditt allerede i dag. Start din personlige reise.

Om oss

Vi er et team av engasjerte mennesker som har som mål å forbedre andres liv gjennom våre undervisningstjenester, populære utdannelser og kurs.

Våre tjenester er for private og bedrifter som søker utvikling og forandring for å sikre best mulige resultater på alle nivåer.

Social Follow