Skip to content

Hvorfor velge utdannelsen hos Ethos?

Vi har i mange år samarbeidet med de beste i verden om videreutviklingen av NLP, så vel i Skandinavia som i resten av verden. Fellesutfordringen for de fleste seriøse skoler er, at det er mange useriøse aktører på markedet. Det er for stor forskjell på hva den enkelte deltaker opplever av personlig vekst og utbytte når de velger en skole som lærer bort NLP. Du kan finne useriøse aktører i alle yrker, og i coachingverden er det ikke noe annerledes.

Med de høyeste kvalitetsstandarder og etiske retningslinjer i bunn sikres du størst mulig utbytte av din utdannelse, og vi er derfor veldig åpne på hva du får hos oss. Vi legger ut videouttalelser fra tidligere deltakere så du med egne øyne og ører kan få et innblikk i våre kvalitative utdannelser og vår NLP kompetanse.

Det som er felles for de fleste skoler i NLP er at de verktøy og teknikker du lærer på en utdannelse har til formål å styrke din selvtillit, identitet og dine kommunikasjonsevner, så du kan skape bedre resultater i den ytre verden. Dette vil du kunne få på de fleste skoler.

Dessverre er det slik at så lenge du fokuserer på suksess i den ytre verden, så betyr dette at du ikke ser innover, for å sikre god sunn kommunikasjon med deg selv. Du risikerer at din indre mentale og kroppslige balanse tilsidesettes, og mister kontakten med deg selv. Har du enkelte ganger i livet gjort noe du følte du måtte, men ikke hadde lyst til? Det er et eksempel på det å tilsidesette fokus på egne indre behov og verdier.

Det ytre livet avspeiler det indre, og om det ikke er overenstemmelse mellom det som foregår i din indre verden, og det som foregår rundt omkring deg, så oppstår det en konflikt inni, en inkongruens som du overfører til de omkring deg.

Har du noen ganger møtt ledere som aldri skulle vært ledere, sykepleiere som aldri skulle vært sykepleiere, leger som aldri skulle vært leger, eller lærere som aldri skulle være lærer?
Følte du at de opptrådte med maske, spilte en rolle, uten at det var dem?

Grunnen til at folk velger nettopp oss i Ethos er at vi hjelper folk til å finne frem det beste i seg selv først og hjelper deretter folk med å nå sine mål.

Vi er stolte over å tilby deg en helt unik utdannelse i Connected Resonance NLP, som ikke bare bringer frem det beste av deg i forhold til den ytre verden, og det du ønsker å skape, men som er skreddersydd som den beste utdannelse du kan få i forhold til å bringe det beste frem i «hele» deg, i det å balansere din relasjon til deg selv. Vi garanterer deg at du gjennom det direkte arbeide med autentisk selvledelse vil bli en fantastisk inspirasjon og forbilde for dine omgivelser, og at dette vil forandre ditt liv til det bedre uavhengig av ytre mål for utdannelsen.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for ytterligere informasjon og vi vil svare på din henvendelse så rask som mulig.

Velkommen hos oss!

Er du klar til å forandre livet ditt og skape din fremtid?