Skip to content

Cresco finansiering

Du trenger ikke tenke på du ikke har råd til å investere i deg selv med gode løsninger

Vi har inngått avtale med finansieringsselskapet Cresco om betalingsordning for de av våre studenter som ønsker dette. Ordningen gir mulighet for betalingsutsettelse på hele eller deler av studieavgiften.

Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale alt eller å inngå en nedbetalingsordning i eget tempo. Velger du nedbetalingsordning vil det påløpe renter fra tidspunktet etter utløpet av betalingsutsettelsen.

Før Cresco innvilger kreditt foretar de en standard kredittvurdering. Ordningen er i våre øyne gunstig og gir fleksibilitet. Ta kontakt med oss om dette er av interesse og vi ordner søknad om Cresco-konto.

Betalingsutsettelse: Utsett betalingen i 4, 6 eller 9 mnd mot et utsettelsesgebyr.

Betal ned hele beløpet når avtaletiden er over. Ønsker du å dele opp beløpet etter den rentefrie perioden, gjelder ordinære betingelser. Les her om priser og betingelser Ved betaling etter avtalt innbetalingsdato, vil ordinære betingelser for kredittkort gjelde. Eff. rente 31,8 %, 15.000 o/12 mnd. Totalt 17.368,-.

Produktet forutsetter at man har eller etablerer en Cresco Access Konto.
Søknaden forutsetter en kredittvurdering

Les mer om Cresco her!

Er du klar til å forandre livet ditt og skape din fremtid?

Om Oss

Vi er et team av engasjerte mennesker som har som mål å forbedre andres liv gjennom våre undervisningstjenester, populære utdannelser og kurs.

Våre tjenester er for private og bedrifter som søker utvikling og forandring for å sikre best mulige resultater på alle nivåer.

Page Menu

WordPress News

Startups and Tech

People and Leaders

Social Follow

Facebook

Twitter

Linkedin