Connected Resonance®

7 trinn til dyp transformasjon, autentisk kommunikasjon og selvledelse

Connected Resonance programmet (Core) er utviklet av den danske NLP Master Trainer John Tolmie.
John har utviklet dette omfangsrike bevissthetsutviklingskonseptet trinn for trinn fra 2013 og frem til nå.

Core programmet består av en innføring i Connected Resonance Modellen (Core Modellen), som bygger på psykologisk og filosofisk teori i skjønn forening med 7 ulike praktiske utviklingsprosesser.

Formålet med Core er trinn for trinn at utvikle din selvforståelse og bevissthet til stadig høyere nivåer slik at du over tid vil kunne fremstå som en helhetsorientert inspirator, og kommunikasjon/relasjonskompetent rollemodell.
I tillegg vil du gradvis oppleve at du videreutvikler og integrerer stadig høyere grad av indre harmoni, autentisitet og selvledelse.

Resultatet av Core programmet er at du dermed får skapt det beste fundament for å kunne leve det livet du fortjener, uten kontinuerlig å bli fanget inn i fortidens psykologiske sår og mønstre som ofte viser seg i relasjonen til nære og kjære. Slik vil du i kraft av denne utviklingsreise kunne hjelpe deg selv, din familie og alle de andre mennesker som du kommer i kontakt med til å leve et liv i større harmoni med seg selv og omgivelsene.

Som det fremgår av bildet nedenfor består de 3 første kursdeler i Core av en introduksjonsdel, en konstellasjonsprosess og en karakterutviklingsprosess. Alle disse tre delene er inkludert i våre Core NLP Coachingutdannelser. Alene dette har en verdi på ca. 25000 kr, så her får du dette som en ekstra gavepakke på toppen av en fullverdig coachutdanning.

NB! Og ja! Er du ikke interessert i en NLP & Coaching utdannelse selges disse kurs også separat hver for seg, eller alle de tre første kursdeler samlet (Core Essential) med 20 % rabatt.


Connected Resonance passer perfekt sammen med NLP fordi det jobbes så dypt med utviklingen av end autentisitet og utstråling at selveste Judith DeLozier (Co-Developer of NLP) vil sette sitt signatur på at dette tar NLP og coach utdannelser til et helt nytt nivå. 

Studerende som har vært gjennom disse Core prosesser sier at NLP & Coaching utdannelser ikke ville vært det samme uten Core og det dype personlige psykologiske arbeid som disse prosesser åpner opp for. Du blir med andre ord godt kjent med deg selv – på godt og vondt. Core er ikke en serie av nye selvhjelpskurs som det i forveien finns mange av, men det er en dyp transformasjonsprosess hvor du åpner opp for en endring helt inn på identitetsnivå.

I tillegg til de kurs som er på Core programmet, får du også muligheten til
5 individuelle fordypelsesprosesser som gjennomføres som et særskilt personlig coaching opplegg. Dette er kun for de som siden ønsker å bli utdannet og sertifisert som Core Trenere og som siden ønsker at undervise i Core programmet.

De 5 coachingprosesser er som følger.

a) 1 dag Individuell 1:1 Coaching – Identitet & Dypere Selvforståelse 
b) 1 dag Individuell 1:1  Coaching – Forandring & Utvikling 
c) 2 dagers Individuell – 1:1  Coaching -Tilgivelse & Heling  
d) 2 dagers Individuell – 1:1  Coaching – Selvledelse & Autentisitet 
e) 2 dagers – Individuell 1:1  Coachingprosess – Spiritualitet & Intensjon  

 

Vil du vite mer om hvordan du kan starte din egen personlige transformasjonsreise? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre.

Om oss

Vi er et team av engasjerte mennesker som har som mål å forbedre andres liv gjennom våre undervisningstjenester, populære utdannelser og kurs.

Våre tjenester er for private og bedrifter som søker utvikling og forandring for å sikre best mulige resultater på alle nivåer.

Social Follow