Solveig Rådahl

Solveig er daglig leder i Ethos Academy. Hun underviser på Core NLP utdannelsen, er kursholder og kommunikasjonsveileder. Hun er utdannet sykepleier, spesialpedagog  og Master Coach. 

Hun er internationalt sertifisert NLP Trainer fra NLP University i California, Master Practitioner fra Scandinavian Coaching Academy i Norge og Nlp University i California. Hun er i tillegg sertifisert som HNLP Coach og Master Coach. Hun har en Bowen Terapeut utdannelse og er Mediyogainstruktør. Hun er i tillegg offentlig godkjent sykepleier med videreutdanning i pedagogikk og spesialpedagogikk. Solveig har mye erfaring med helhetstenkning og utvikling gjennom arbeidet med flere tusen klienter.

Solveig uttaler: Jeg har gjennom mange år jobbet målrettet med å hjelpe mennesker videre som har vært i fastlåste situasjoner i livet og ønsket å komme seg videre. Jeg har gjennom min praksis valgt å spesialisere meg på dels mentale og emosjonelle som fysiologiske utfordringer og har dermed en vifte av ulike tilnærminger som kan hjelpe mennesker med deres utfordringer. Min største misjon er å bidra med alt det jeg kan slik at du som leser dette kan lykkes med å leve akkurat det liv du drømmer om, både privat og i jobb.  Det vil være den største glede og ære for meg å få lov til å guide deg så du oppdager eller gjenfinner de metoder du både kan bruke i din egen utvikling – og i samspill med andre du ønsker å gjøre en forskjell for. Livet har for meg alltid vært og vil til evig tid være èn lang utviklingsreise. Personlig har jeg vært i mange pressede og vanskelige situasjoner hvor livet virkelig har gått i stykker, og ingen ønsker å befinne seg der. Men jeg har vokst med oppgavene. Jeg har møtt mange fantastiske mennesker på min reise som har vært i utfordrende livssituasjoner, med livskriser, traumer, angst, utbrenthet, indre uro, smerter og vansker med å finne veien videre. Men med et felles ønske, om å lykkes i livet! Det å bli sluppet inn i et annet menneskes liv i en slik fase og få lov til å bidra med å åpne opp nye veier, navigere i kaoset og finne nye verdier er en fantastisk opplevelse. I livet skal vi føle oss verdifulle, unike og oppleve å være fri i oss selv! Å kunne bidra til din forandring og lykke i ditt liv, vil for meg være det optimale og det mest berikende for meg, i mitt liv! 

Varmeste hilsen fra Solveig