The Geek ERP image and text block

Solveig Rådahl

Solveig er daglig leder i Ethos Academy. Hun underviser på Core NLP utdannelsen, er kursholder og kommunikasjonsveileder. Hun er utdannet sykepleier, spesialpedagog  og Master Coach. 

Hun er internationalt sertifisert NLP Trainer fra NLP University i California, Master Practitioner fra Scandinavian Coaching Academy i Norge og Nlp University i California. Hun er i tillegg sertifisert som HNLP Coach og Master Coach. Hun har en Bowen Terapeut utdannelse og er Mediyogainstruktør. Hun er i tillegg offentlig godkjent sykepleier med videreutdanning i pedagogikk og spesialpedagogikk. Solveig har mye erfaring gjennom arbeidet med flere tusen klienter.

Dette sier Solveig til deg: Jeg har gjennom mange år jobbet målrettet med å hjelpe mennesker videre som har vært i fastlåste situasjoner i livet og ønsket å komme seg videre. Jeg har gjennom min praksis valgt å spesialisere meg på dels mentale og emosjonelle som fysiologiske utfordringer og har dermed en vifte av ulike tilnærminger som kan hjelpe mennesker med deres utfordringer. Min største misjon er å bidra med alt det jeg kan slik at du som leser dette kan lykkes med å leve akkurat det liv du drømmer om, både privat og i jobb. Jeg ønsker av hele mitt hjerte, at du verdsetter deg selv så høyt, at du beslutter deg for ikke å ville være «litt fornøyd» i livet, men at du gir deg selv lov til å utvikle deg i akkurat den retning du drømmer om. Uansett hvor i livet du er nå, om du er lykkelig med ditt liv, eller om du virkelig søker etter forandringer, så er det alltid mulighet for å vokse videre og bli den beste utgaven av deg selv. Og det vakre er, at du har akkurat de evner som skal til for å skape det som for deg er det optimale liv. Alle fortjener vi å være fornøyde og nå de mål vi setter for oss selv. Det vil være den største glede og ære for meg å få lov til å guide deg så du oppdager eller gjenfinner de metoder du både kan bruke i din egen utvikling – og i samspill med andre du ønsker å gjøre en forskjell for. Livet har for meg alltid vært og vil til evig tid være èn lang utviklingsreise. Personlig har jeg vært i mange pressede og vanskelige situasjoner hvor livet virkelig har gått i stykker, og ingen ønsker å befinne seg der. Men jeg har vokst med oppgavene. Jeg har møtt mange fantastiske mennesker på min reise som har vært i utfordrende livssituasjoner, med livskriser, traumer, angst, utbrenthet, indre uro, smerter og vansker med å finne veien videre. Men med et felles ønske, om å lykkes i livet! Det å bli sluppet inn i et annet menneskes liv i en slik fase og få lov til å bidra med å åpne opp nye veier, navigere i kaoset og finne nye verdier er en fantastisk opplevelse. I livet skal vi føle oss verdifulle, unike og oppleve å være fri i oss selv! Å kunne bidra til din forandring og lykke i ditt liv, vil for meg være det optimale og det mest berikende for meg, i mitt liv!

Varmeste hilsen fra Solveig

We are fully compliant with the GDPR laws. We promise to safeguard your data and protect your privacy rights.