NLP Performance Consultant 

 Ønsker du flere verktøy til å bygge opp mentalt overskudd & mer energi?
Vil du lære deg NLP New Code og bruke dette i rollen som veileder, lærer eller Coach? 
Her får du alt du trenger til å være en mestrings veileder for deg selv og andre.


Mange mennesker sliter med å finne den optimale indre tilstand på grunn av fokus på prestasjon og mestring. De er ytre styrt av krav og forventninger fra andre, løper fra oppgave til oppgave og pusher seg selv til kanten eller såpass langt at de faller på veien. Ting stopper opp, og man kan føle seg ubrukelig og nyttesløs. Andre mennesker har såpass stor frykt og bekymring for å mislykkes, at de ikke kan få frem motivasjonen å vise pågangsmot og handlekraft. Ting står stille, det er ingen fremdrift, og alt kan til tider virke totalt formålsløst.
Hvordan kan vi mennesker unngå å falle på veien, om vi løper for fort ?
Hvordan kan vi mennesker komme i gang, om vi står stille?
Hvordan finner vi mennesker den optimale mestringstilstand, hvor det er bevegelse og fremdrift, og samtidig de nødvendige økologiske pauser for å sikre energien er i balanse.

De beste sportsfolk og prestasjonsutøvere vet at det mentale indre spill er utrolig viktig, at der er balanse mellom det å yte og nyte, og det å være aktiv og restituere. Suksessfulle ledere i bedrifter og organisasjoner vet at resultater skapes best med balanserte og positive medarbeidere som har funnet den gyldne mellomvei.

Dette helgekurs er for deg som ønsker flere verktøy for å finne denne gyldne mellomvei, få en mer harmonisert fremdrift, og dermed være mer tro mot deg selv. Med disse verktøy vil du stå sterkere i arbeidet med andre menneskers mestringsfølelse og derfor et absolutt uvurderlig ekstra-supplement i coaching, terapi, undervisning og veiledning. 
Dette kurs er dels for deg som er nysgjerrig på NLP uten forutgående kjennskap til dette fra tidligere, 
og dels
for deg som ønsker et supplement til en tidligere NLP utdannelse. 
Personer med minimum NLP Practitioner vil kunne bruke dette kurs som overbygning på kompetansen og få tildelt et kursbevis som 
NLP Performance Consultant. 

Du lærer på dette helgekurs blant annet NLP teknikker som: Verbal Package,  Selvhypnose,  Walking With Grace, Walking With X & Y,  Sanctuary,  State Transference, Nasa, State Walking, og mye mye mer.
 
Kurset er for inntil
18 deltakere.
Påm
elding med betaling skjer etter først til mølle prinsippet. 
Så her handler det om å være rask ute. 

  Tid & Sted:   
Fredag den 1. november 2019 kl. 17-21
Lørdag den 2. november 2019 kl. 09-16
Søndag den 3. november 2019 kl. 09-16

Johan Stangsplass 1, Halden i lokalene til Ethos Academy     

Pris: kr. 6500,-
  

Er du interessert - så ta kontakt med oss på 41 026 027 eller send oss en epost så svarer vi så rask som mulig!

Dette er dels et kurs for folk uten kjennskap til NLP fra tidligere og et videreutviklingskurs for alle med minimum NLP Practitioner utdanning. 
John Tolmie som er underviser på disse 3 kursdagene er Norges første utdannede NLP New Code trener da denne ble introdusert av NLP Co-founder John Grinder tilbake i 2009


We are fully compliant with the GDPR laws. We promise to safeguard your data and protect your privacy rights.