New code NLP

Vil du lære deg NLP New Code og forstå deg selv bedre på det ubevisste nivå?
Vil du vite hvordan du kan nullstille deg for å oppnå mental og emosjonell mestring?
Her på dette helgekurs får du alt du trenger til å prestere på et høyere nivå
gjennom verktøy til å håndtere egen kroppslige energi

Mange mennesker sliter med å finne den optimale indre tilstand på grunn av fokus på prestasjon og mestring. De er ytre styrt av krav og forventninger fra andre, løper fra oppgave til oppgave og pusher seg selv til kanten eller såpass langt at de faller på veien. Ting stopper opp, og man kan føle seg ubrukelig og nyttesløs. Andre mennesker har såpass stor frykt og bekymring for å mislykkes, at de ikke kan få frem motivasjonen å vise pågangsmot og handlekraft. Ting står stille, det er ingen fremdrift, og alt kan til tider virke totalt formålsløst. 
Hvordan kan vi mennesker unngå å falle på veien, om vi løper for fort ?
Hvordan kan vi mennesker komme i gang, om vi står stille?
Hvordan finner vi mennesker den optimale mestringstilstand, hvor det er bevegelse og fremdrift, og samtidig de nødvendige økologiske pauser for å sikre energien er i balanse.

De beste sportsfolk og prestasjonsutøvere vet at det mentale indre spill er utrolig viktig, at der er balanse mellom det å yte og nyte, og det å være aktiv og restituere. Suksessfulle ledere i bedrifter og organisasjoner vet at resultater skapes best med balanserte og positive medarbeidere som har funnet den gyldne mellomvei.

Dette helgekurs gir deg verktøy for å finne denne gyldne mellomvei, få mer harmonisert fremdrift på veien videre, og dermed være mer tro mot deg selv.
Dette kurs er dels for deg som er nysgjerrig på NLP uten forutgående kjennskap til dette fra tidligere, 
og dels for deg som ønsker et supplement til en tidligere NLP utdannelse. 
Personer med minimum NLP Practitioner vil kunne bruke dette kurs som overbygning på kompetansen og få tildelt et kursbevis som 
NLP Performance Consultant. 

Du lærer på dette helgekurs blant annet NLP teknikker som: Verbal Package,  Selvhypnose,  Walking With Grace, Walking With X & Y,  Sanctuary,  State
Påm
 elding med betaling skjer etter først til mølle prinsippet. 
Så her handler det om å være rask ute. 

Tid & Sted:   
Fredag den 17. januar 2020 kl. 17-21
Lørdag den  18. januar 2020 kl. 09-16
Søndag den 19. januar 2020 kl. 09-16

Johan Stangsplass 1, Halden i lokalene til Ethos Academy     
Pris: kr. 6500,-

  
Er du interessert – så ta kontakt med oss på 41 026 027 eller send oss en epost så svarer vi så rask som mulig!

John Tolmie som er underviser på disse 3 kursdagene er Norges første utdannede NLP New Code trener da denne ble introdusert av NLP Co-founder John Grinder tilbake i 2009

Endre livet ditt allerede i dag. Start din personlige reise.

Om oss

Vi er et team av engasjerte mennesker som har som mål å forbedre andres liv gjennom våre undervisningstjenester, populære utdannelser og kurs.

Våre tjenester er for private og bedrifter som søker utvikling og forandring for å sikre best mulige resultater på alle nivåer.

Social Follow