Marga Dijkman

Marga er en jovial og engasjerende prosessleder, coach og kursleder som tenker nytt og friskt, er innovativ og har en helt unik tilnærming og kompetanse innenfor mellommenneskelige relasjoner, ledelse og samspill på arbeidsplassen. Hun har breddekompetanse innen endringsledelse fra flere utviklingsprosesser i alt fra store konserner til små bedrifter i privat og offentlig sektor. Marga jobber hos Ethos Academy som underviser på våre utdannelser, og som Executive Coach og konsulent i bedrifter, i tillegg til mentoring. 

Sin utdannelse har hun innen ledelse, organisasjonsutvikling og prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI hvor hun også har undervist på deres lederutviklingsprogram.
Hun er godkjent DNCF sertifisert Coach, ACMC Meta-Coach, Quantum Leap Business coach og sertifisert trener i NLP og Neuro-Semantics.

Sertifiseringer hun ofte benytter seg av i samarbeid med kunder er; 4MAT Facilitator, Arbinger Leadership and Organizational Facilitator, og Daniel Ofmans Core Quadrants consultant.

Marga har 14 års erfaring med å utvikle organisasjoner, team og enkeltindivider, med særlig fokus den mellommenneskelige dimensjonen gjennom lederutvikling, kommunikasjon, selvledelse, samhandling og konfliktløsning. Samt strategisk lederutvikling for å understøtte konsernstrategier i ulike selskap.

I flere år har hun undervist på leder- og coachutdanninger, Marga sitter i styret i Den Norske CoachForening, og er sensor for studenter som går opp til eksamen som DNCF sertifisert Coach.